Kvalitetsudvikling og Arbejdsmiljø

Vi har samlet en række af regionens kvalitets-, udviklings- og proceskræfter i Kvalitetsudvikling og Arbejdsmiljø. Vores fokus er skabe værdi for vores borgere og patienter gennem smidige arbejdsgange, forbedringer, høj kvalitet og et godt arbejdsmiljø.
Kvalitetsudvikling og Arbejdsmiljø ledes af Jens Ravnholt Pedersen, der er udviklingschef og daglig leder af kontorets 29 medarbejdere. Mariane Therkelsen er direktør i Mennesker og Organisation, og hun har det overordnede ansvar for afdelingen.

Kvalitet og patientsikkerhed

Vi understøtter arbejdet med kvalitet og patientsikkerhed til gavn for vores patienter. Det gør vi blandt andet ved at arbejde med patientinddragelse, udvikle metoder til kvalitetsarbejdet og ved at samarbejde tæt med de andre regioner om nationale indsatser indenfor kvalitet og patientsikkerhed. 

Forbedring og vagtplanlægning

Vores overordnede mål er at skabe værdi for vores patienter i form af effektive og sikre patientforløb. Det gør vi ved at gå systematisk til værks i de forbedringsopgaver, vi er involveret i og ved at sikre en effektiv arbejdstidstilrettelæggelse, der understøtter smidige arbejdsgange. 

Arbejdsmiljø

Gode oplevelser for borgere og patienter og et godt arbejdsmiljø går hånd i hånd. Det gode arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv - det skaber vi sammen, mens vi arbejder for vores borgere og patienter. Vi har derfor fokus på at skabe nærvær, trivsel og et sikkert og trygt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.