Regional Udvikling

Vækstforum Nordjylland afsluttede med udgangen af 2018 en epoke inden for regional erhvervsfremme. Siden 2007 er der bl.a. skabt 15.000 nye job og en omsætningsvækst på 26 mia. kr. samt sikret kompetenceudvikling til 25.000 medarbejdere. Magasinet ZOOM stiller skarpt på resultaterne og deres betydning for Nordjylland.

Læs magasinet her

Vækst

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet VækstNyt, som holder dig opdateret med seneste nyt om den regionale udvikling og vækst i Nordjylland.

Nyhedsbrevet udsendes ca. hvert kvartal med nyheder og analyser om bl.a. beskæftigelse og arbejdskraft, innovation, mobilitet, miljø og bæredygtighed.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vækstforum Nordjylland har analyseret effekten af regional erhvervsfremme i Nordjylland. Analysen ser på initiativer igangsat i perioden 2007-2013 og deres betydning for virksomhedernes beskæftigelse og omsætning målt efter 3 år.

Læs mere om analysen her

Region Nordjylland har analyseret danske og nordjyske virksomheders digitalisering. Analysen ser på virksomhedernes vækstpotentiale og udfordringer omkring bl.a. integration af ny teknologi samt adgang til kvalificeret arbejdskraft og god digital infrastruktur.

Læs mere om analysen her