Konkurrencebetingelser på sociale medier

Her finder du regionens betingelser for de konkurrencer på de sociale medier, regionen er afsender af.

Konkurrencebetingelser for regionens sider

Konkurrencerne på de sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn, X og YouTube) er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af dét enkelte sociale medier, da konkurrencerne afholdes af Region Nordjylland.

 

Primær udbyder af konkurrence på de sociale medier er:
Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst
Konkurrencer afvikles på én eller flere af følgende sider på de sociale medier.

 

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal deltagerne gøre det, der står beskrevet i det konkrete konkurrenceopslag. Konkurrencen er åben for alle personer over 18 år, der er bosat i Danmark. Der kan kun deltages én gang pr. profil, pr. sociale medie. Medarbejdere i Region Nordjylland og medlemmer af deres husstande er udelukket fra at deltage.

 

Udelukkelse fra deltagelse

Hvis en deltager opgiver forkerte oplysninger eller på anden vis forstyrrer det reglementerede forløb af konkurrencen, kan vedkommende blive udelukket fra deltagelse i konkurrencen og dermed også tildelingen af eventuel præmie.

 

Konkurrenceperiode

Konkurrencen starter og slutter som angivet i det konkrete konkurrenceopslag. Region Nordjylland kan ikke garantere for, at serveren til enhver tid er tilgængelig, og fraskriver derfor fejl forudsat dette.

 

Udtrækning af vinderen

Administratoren af den pågældende virksomhedsside vil udtrække én (eller flere alt efter konkurrencen) vinder(e) blandt alle, som har deltaget ved at opfylde konkurrencebetingelserne. Dette gøres ved hjælp af en 'randomnizer'. Vinderen vil blive underrettet på det pågældende sociale medie via et svar på kommentaren i opslaget. Vinderen vil blive bedt om at sende en mail med ønskede informationer, hvorefter overdragelse af præmien aftales nærmere. Såfremt vinderen ikke henvender sig til Region Nordjylland inden for 48 timer fra lodtrækningen, forbeholder Region Nordjylland sig retten til at foretage en ny udtrækning.

 

Præmier

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Region Nordjylland påtager sig intet ansvar for skader på personer og/eller som følge af forkert brug af produktet, uagtsomhed eller andet. Da præmien er sponseret af Region Nordjylland, afholder vi præmieafgiften til SKAT.

 

Vi vil aldrig kræve følgende for at deltage:

  • At du skal dele opslaget for at deltage
  • At du skal dele vores side for at deltage
  • At du skal ’synes godt om’ vores side for at deltage
  • At du skal ’tagge’ dig selv eller din venner for at deltage
  • Vi vil ikke udlodde ekstra præmier, hvis der opnås bestemt antal følgere eller ’synes godt om’.

 

Personoplysninger:

Dine rettigheder når regionen behandler oplysninger om dig, kan du finde, her.