Region Nordjylland på sociale medier

Region Nordjylland er til stede på Facebook, LinkedIn, X, Instagram og YouTube. Følg os, del og like.

På Facebook deler vi nyheder i form af borgerrettet information, kampagner og historier fra Region Nordjylland. Vi indgår i dialog med det formål at hjælpe borgerne og give dem viden. På Facebook svarer vi på størstedelen af de henvendelser, der kommer fra borgeren, dog forudsat at borgeren overholder vores retningslinjer for henvendelser på Facebook.

På LinkedIn deler vi fortællinger fra hverdagen. Det kan været alt fra personlige succeser til afdelingssucceser. Vi deler også egne jobopslag med det formål at udbrede kendskabet til opslåede stillinger og finde kommende medarbejdere.

På X deler vi nyheder fra vores virksomheder. Det gælder nyheder om politiske beslutninger og andre relevante tiltag. På @Reg_Nord kan du stille spørgsmål og dele dine holdninger til vores tiltag. 

På Instagram deler vi de bedste billeder og videoer fra arrangementer eller begivenheder i Region Nordjylland. Har du et godt billede, så 'tag' @regionnordjylland i en kommentar eller brug hashtagget #RegionNordjylland.

På YouTube deler vi videoer fra regionale kampagner, rekrutteringsvideoer samt de forskellige podcasts, der er produceret i regionen. 

Generelt for alle vores sider og grupper er, at vi ikke sagsbehandler på de sociale medier.

Du kan læse vores sociale medier-strategi her.