Nordjysk Lånefond

Nordjysk Lånefond yder lån til virksomheder der skaber innovation, vækst og arbejdspladser i Nordjylland.

Hvad er formålet med Nordjysk Lånefond?

Nordjysk Lånefond har til formål at tilbyde attraktive, rentelettede lån til nordjyske iværksættere og virksomheder med udviklingspotentiale. Målet er at fremme innovation og jobskabelse i private virksomheder for at bidrage til generel vækst i Nordjylland.

Nordjysk Lånefond er EU’s tidligere MÅL-2-lånefond, hvis midler kommer dels fra Region Nordjyllands regionale udviklingsmidler og dels fra EU.

Hvad kan der søges om i Nordjysk Lånefond?

Nordjysk Lånefond tilbyder lån til medfinansiering af innovative projekter, særligt med fokus på teknologi, processer og markeder. Det projekt, der søges om lån til, kan derfor vedrøre en specifik udvikling, såsom udvidelse til nye markeder, udvikling af produkter og ydelser, eller skabelse af et kapitalgrundlag til vækst.

Hvem kan søge Nordjysk Lånefond?

Nordjysk Lånefonds målgruppe er virksomheder, der er beliggende i Nordjylland, eller har aktiviteter i regionen. Projektet, der søges om lån til, skal være med til at skabe vækst, innovation og arbejdspladser i Nordjylland.

Sådan søger du Nordjysk Lånefond

Ønsker din virksomhed at søge et lån hos Nordjysk Lånefond, kan du kontakte fonden for at høre nærmere om ansøgningsprocessen eller besøge deres hjemmeside.