Regionsrådsformand på lytteturné

Om Regionen

Med opstart i marts tager regionsrådsformand Ulla Astman på besøg i de 11 nordjyske kommuner. Her skal hun mødes med borgere, i praktik på regionale institutioner samt mødes med de nordjyske borgmestre. Formålet er at blive klogere på, hvad der rører sig, og hvad borgerne går og tænker på.

Jeg skal være klædt godt på

- Som regionsrådsformand er det vigtigt, at jeg er klædt på til at tale Nordjyllands sag i forhold til de mange regionale planer samt sundhedsaftaler. Det bliver jeg bedst ved at være ude og møde lokalbefolkningen og lytte til dem. Lytte til deres tanker, ønsker, prioriteringer osv. ikke holde høring eller drøfte konkrete planer – men lytte, siger regionsrådsformand Ulla Astman.
- Jeg tror, at min tur rundt i regionen, vil give mig vigtige input til de kommende politiske debatter med bl.a. regeringen. Men det kræver selvfølgelige, at borgerne vil komme og snakke med mig, så hermed en opfordring til at fylde min kalender, når jeg er på tur, siger Ulla Astman.

Første stop – Frederikshavn og Rebild Kommuner

I uge 11 er Ulla Astman i Frederikshavn og Rebild Kommuner.

Den 12. marts er hun i Frederikshavn Kommune og holder åbent kontor på hospitalet i Frederikshavn. Her er borgere, patientforeninger og personale meget velkomne til at booke en snak om et emne, der ligger dem nært, og som er inden for regionens arbejdsområde.

Den 13. marts går turen til Rebild Kommune, hvor interesserede kan booke en snak på Specialbørnehjemmet Kvisten i Støvring.

Book et møde

https://rn.dk/lyttemøder kan man se planen for, hvornår Ulla Astman er i de enkelte kommuner, og hvor hun skal i praktik. Her fremgår det også, hvordan man som borger, patientforening eller andet kan booke et møde med regionsrådsformanden.

Opdateret