Bliv testet, hvis du var til Martin Jensen-koncert

Myndighederne opfordrer til, at alle der var til koncert i lørdags, lader sig teste med enten PCR-test eller hurtigtest.

Kom bare uden tidsbestilling til PCR-test, hvis du var til Martin Jensen-koncert i lørdags!

Myndighederne opfordrer til, at alle der var til koncert i lørdags, lader sig teste med enten PCR-test eller hurtigtest.

Normalt skal der bestilles tid på coronaprover.dk til en PCR-test, men hvis du til vores vagter på PCR-teststederne kan fremvise en billet fra Martin Jensen-koncerten i lørdags, så kan du stille dig i kø uden en tidsbestilling. Det gælder PCR-teststedet i Vejgaard og PCR-teststedet på Aalborg Universitetshospital, Syd.

Alle der var til koncert lørdag anbefales at lade sig teste i dag og på fredag – og vi opfordrer også til ekstra forsigtighed indtil begge testsvar foreligger.

Var du til koncert, og udvikler symptomer på coronavirus, så gå i isolation og lad dig PCR-teste.

OBS – KØ! Der vil kunne komme kødannelser på vores teststeder i Aalborg i dag. Søg gerne længere væk efter et teststed, hvis det er muligt i løbet af dagen. Vi indsætter ekstra kapacitet i Aalborg og omegn, og Region Midtjylland sender podere mod nord, så vi kan opskalere kapaciteten yderligere.

Se alle testmuligheder på www.rn.dk/coronatest

Opdateret