Presseinvitation: Det første frontpersonale er klar til at blive vaccineret på hospitalerne i Nordjylland

Sundhed, Sygehuse og Psykiatri

Der afholdes presseevent på Aalborg Universitetshospital søndag den 27. december kl. 10:30. Her markeres den historiske vaccination af frontpersonalet i Nordjylland - personale der har været gennem et hårdt år med stort coronapres.   

Mulighed for interview med frontpersonalet efter vaccination

På grund af besøgsrestriktioner bliver det desværre ikke muligt at afholde presseeventen åbent for alle medier. Det er ganske enkelt ikke coronasikkert.  

Derfor har Region Nordjylland lavet en aftale med TV2Nord om at sende live fra de første stik af frontpersonalet til alle medier og fotograf Lars Horn deler umiddelbart efter eventen stillfotos til alle medier.

Sådan kommer det til at foregå

Vaccination af frontpersonalet foregår søndag den 27. december kl. 10:30 på Aalborg Universitetshospital i Aalborg og på Regionshospital Nordjylland i Hjørring. Presseeventen foregår i medicinsk ambulatorium i Medicinerhuset på Aalborg Universitetshospital. I løbet af næste uge vil de første fra frontpersonalet på hospitalet i Thisted også blive vaccineret. 

Det første stik gives til sygeplejerske Elna Vinther Sørensen, der har været sygeplejerske på Aalborg Universitetshospital gennem 27 år. Hun arbejder på Infektionmedicinsk Afdeling med COVID-19 patienter.

Interview med frontpersonalet, regionsrådsformand Ulla Astman og chef for vaccineindsatsen i Region Nordjylland, Jan Nybo, kan foregå uden for forhallen til Aalborg Universitetshospital.     

 

Opdateret