Feriefonden for medarbejdere i Region Nordjylland

Som ansat i Region Nordjylland har du mulighed for at leje en lang række skønne ferieboliger i Danmark og i udlandet gennem Feriefonden.

Er du gået direkte på pension eller efterløn fra Nordjyllands Amt / Region Nordjylland, har du også mulighed for at leje ferieboliger. Lovgivningen siger dog, at udlejningen til pensionister og efterlønnere skal være af begrænset omfang.

Feriefonden

Mulighed for udlejning i forskellige perioder

Du kan leje Feriefondens boliger i både uger, miniferier eller blot for en weekend (højsæson undtaget).

HUSK at se hvilken dag der er skiftedag for de forskellige faciliteter, inden du vælger dato.

Lodtrækning for højsæsonuger

Der er kun lodtrækning for højsæsonuger. Der kan kun ønskes hele uger.

Lodtrækningen for danske lejemål gælder for ugerne 27-32, 2024.

Fristen for indgivelse af ønsker er den 14. januar 2024.

Deltag i lodtrækningen

Log ind på bookingsystemet, som du finder i boksen til højre på siden. Vælg fanebladet LODTRÆKNING (fanebladet er kun synligt, når der er en aktuel lodtrækning). Her angiver du dit ønske. Det er muligt at oprette 8 ønsker og til forskellige lejemål. Husk at gemme ønskerne.

Det er muligt at angive, at dit ønske er afgivet sammen med en kollega. I dette tilfælde skal din kollegas cpr-nummer bruges. Der skal desuden indgives ønsker fra begge parter på de samme tidspunkter og steder.

Alle medarbejdere, der har indsat ønske til en lodtrækning, får svar senest 2 uger efter lodtrækningen.

Leje af boliger uden for højsæsonen

Leje af Feriefondens ferieboliger i 2024 på ugebasis uden for højsæsonen kan indgås fra 1. november 2023, kl. 09.00 og sker efter "først til mølle”-princippet.

Lejemål på mindre end en uge – det vil sige miniferier, weekender og for enkelte faciliteter dagudlejning – har en 14 ugers regel, som betyder, at lejemålene tidligst kan indgås 14 uger før et lejemålets påbegyndelse. Denne regel gælder, da ugeudlejning har fortrinsret. For lejlighederne i København, der udlejes på dagsbasis, tæller de 14 uger fra den planlagte afrejsedato.

Book feriebolig uden for højsæsonen

Log ind på bookingsystemet, som du finder i boksen til højre på siden. Find din ønskede feriebolig og book.

Du modtager en bekræftelse på din booking på mail med det samme. Rate 1 for lejemålet betales straks via dankort / MasterCard. 

Afbestillingsregler og forsikring

Afbestilling af en feriebolig skal ALTID ske skriftligt til feriefonden@rn.dk

Afbestilling af danske huse samt lejlighederne i Berlin og huset i Frigiliana medfører altid et gebyr på mindst 500 kr. Derudover medfører afbestilling 12 uger før et lejetidspunkt et gebyr på 50 procent af lejebeløbet, mens man ved afbestilling 8 uger før et lejetidspunkt betaler 100 procent af lejen.

Afbestilling af de øvrige udenlandske ferieboliger er skærpet, og medfører altid et gebyr på mindst 50 procent af lejen, mens man ved afbestilling 8 uger før et lejetidspunkt betaler 100 procent af lejen.

Hos Feriefonden har du ikke mulighed for at sikre dig mod akut afbestilling – og du bedes derfor orientere dig om reglerne for afbestilling, inden du indgår en lejeaftale med fonden. Ønsker du sikring mod akut afbud grundet sygdom, pandemi mv., kan du tegne en forsikring hos en privat forsikringsudbyder.