Ansvarlig for fødevaresikkerhed og kvalitet

Køkkenet søger en engageret og faglig dygtig person, som skal have grundlæggende kendskab til Hygiejne og Egenkontrol og have lyst til at arbejde dybdegående med fødevaresikkerhed. Personen skal samtidig have erfaring med kvalitetsudvikling og brænde for at videreudvikle køkkenets arbejde med at sikre produktion af mad med en høj ernæringsmæssig - og kulinarisk kvalitet.
Ansættelse vil være i Hovedkøkkenet på Regionshospital Nordjylland i Hjørring. Stillingen er på 37 timer, med arbejdstid mellem 7.00 og 15.00, dog med mulighed for enkelte forskudte vagter. Du vil få et selvstændigt og spændende arbejde i en afdeling med en travl hverdag. Du bliver en vigtig del af det tværfaglige samarbejde, hvor engagement og fleksibilitet kræves.
Hovedkøkkenet er præget af et højt kvalitets- og aktivitetsniveau, hvor råvarer af høj kvalitet, den gode hverdagsmad, udvikling og høj faglighed er en naturlig del af vores arbejdsdag. Der produceres dagligt mad til ca 1000 patienter, gæster, møder og personaler, fordelt til alle afdelinger på Regionshospitalets 4 matrikler.

Arbejdsopgaver:
  • Egenkontrol: Ansvarlig for egenkontrolprogrammet E smiley i såvel produktions-, modtage- samt afsnitskøkkener, samt sikre udvikling og vedligeholdelse. Ansvarlig for varetagelse af reklamationer, tilbagetrækninger, udarbejdelse af afvigerrapporter og lignende opgaver.
  • Kvalitetsarbejde: Medvirke til at madtilbuddet på Regionshospitalet har høj ernæringsmæssig og kulinarisk kvalitet, samt medvirke teoretisk og praktisk til at kvalitetsudvikle maden, herunder også være medansvarlig for udarbejdelse af menuplaner.
  • Ad hoc: Du vil indgå i et tæt samarbejde med køkkenets øvrige administrative medarbejdere, som alle kan understøtte hinandens funktioner. Du vil skulle indgå i diverse projekter bl.a. med fokus på klima og bæredygtighed.
Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads i stadig udvikling, med et godt og tværfagligt samarbejde
  • Et selvstændigt, spændende og udfordrende job i en afvekslende hverdag
  • Dygtige, engagerede og humørfyldte kollegaer, som vægter kvalitet og faglighed højt
  • Et job med gode og personlige udviklingsmuligheder
Vi forventer:
  • Du har en kostfaglig uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed, økonoma, procesteknolog eller anden relevant uddannelse.
  • Du har uddybende kendskab til fødevaresikkerhed og egenkontrol, herunder E-Smiley. Kan læse, forstå og videreformidle fødevarelovgivning.
  • Du har kendskab til kvalitetssikring og kvalitetsudvikling.
  • Du har væsentlige kompetencer inden for IT.
  • Du engagerer dig i det faglige miljø, har gode samarbejdsevner og kreative ideer.
  • Du kan arbejde struktureret og ansvarsbevidst, både selvstændigt og i team.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger fås hos Afsnitsleder Mona Stenskrog tlf. 97641803 mail: m.stenskrog@rn.dk

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

Fakta

Kontakt