Nyt strejkevarsel i Region Nordjylland

Sundhed, Sygehuse og Psykiatri

Fra den 25. august bliver yderligere et afsnit på Aalborg Universitetshospital udtaget til strejke. Patienter, der berøres af strejken, får direkte besked. På de strejkeramte afsnit foretages akutte og kritiske behandlinger fortsat under strejken. 

34 afsnit er nu udtaget til strejke 

Fra den 25. august har Dansk Sygeplejeråd varslet yderligere strejke i Region Nordjylland. Et nyt afsnit udtages dermed til strejke. Det drejer sig om Fertilitetsklinikken på Aalborg Universitetshospital.
Samlet set betyder det, at der den 25. august vil være udtaget i alt 34 afsnit til strejke i Region Nordjylland, da der siden den 19. juni har været strejke blandt medlemmer af Dansk Sygeplejeråd.

Region Nordjylland kan ikke sætte tal på, hvor mange patienter, der vil blive berørt af strejken. Men patienterne får direkte besked, hvis deres tid på hospitalet udskydes. Hvis man som patient ikke hører noget, skal man møde til sin tid på hospitalet, som planlagt.

På de berørte afsnit forhandles nødberedskaber sammen med de faglige organisationer. På afsnittene foretages fortsat kritiske og akutte behandlinger under strejke.

Kontaktpersoner

Ved ønske om interview kontaktes pressevagten i Region Nordjylland: 

Tlf: 97 64 80 40

Opdateret