Regionsrådsmøde tirsdag den 2. marts

Om Regionen

På grund af situationen omkring Coronavirus afholdes mødet som virtuelt møde.

www.rn.dk kan du inden mødet læse hele dagsordenen, og efterfølgende vil en lydoptagelse af mødet blive offentliggjort samme sted.

På mødet skal regionsrådspolitikerne godkende Økonomirapport 0-2021, som er den første vurdering af økonomien i 2021. De skal også godkende udmøntning af tillægsbevillinger vedrørende udgifter til COVID-19 i 2020 samt godkende overførsler af mindre forbrug fra 2020 til 2021.

Derudover skal Regionsrådet træffe beslutning om regionens deltagelse i Naturmødet i 2021 og om støtte til Naturmødet for årene 2020 og 2021. De skal godkende ”Kulturaftale 2021-24 mellem Kulturministeren og Kulturregion Nordjylland” og de skal godkende at regionen i lighed med de øvrige regioner melder sig ind i foreningen Danish Life Science Cluster, som omfatter forskning, innovation og erhverv, der bidrager til at udvikle nye løsninger og produkter, der kan anvendes i sundhedsvæsenet.

Endeligt skal Regionsrådet godkende ekspropriation der vedrører tre af regionens ejendomme i forbindelse med etableringen af det kommende plusbus tracé i Aalborg.

 

Opdateret