Mobilt teststed åbner igen i Aalborg

Sundhed, Sygehuse og Psykiatri

Update 1/10: BEMÆRK DATOEN. Dette er en ældre nyhed.

Regionens mobile testenheder åbner fredag, lørdag og søndag i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Igen er tilbuddet målrettet de unge, da der især ses et stigende smittetal blandt 20 til 29-årige.

Teststed i Aalborg er populært

Region Nordjylland opretter igen et mobilt teststed i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 

Tilbuddet er målrettet især unge nordjyder, og der skal ikke bestilles tid i forvejen, man møder blot op.
I tidsrummet fra klokken 10-17 er der åbent på fredag, lørdag og søndag d. 25. til 27. september. Der er separat indgang fra parkeringspladsen bag Scandic Hotel (og ikke via hovedindgangen i AKKC eller via Scandic). 

Der testes kun personer uden symptomer. Har man symptomer skal man fortsat kontakte egen læge eller Lægevagten og få en henvisning.
Regionen opretter teststederne, fordi der stadig finder smitte sted, og samtidig er der et stort ønske om at lade sig teste – især blandt de unge borgere i og omkring Aalborg. 

- Som borger møder du bare op med dit sundhedskort. Vi håber, at tiltaget kan være med til at dæmme op for smitten i kommunen, men supervåbnet for at bremse smitten er stadig afstand, sprit og overholdelse af de generelle anbefalinger, siger regionrådsformand Ulla Astman (S). 

Selvom tilbuddet er målrettet de unge i kommunen, vil ingen blive afvist ved fremmøde. Det anbefales dog, at folk der ikke er i målgruppen, bestiller tid på coronaprøver.dk, såfremt man ikke har symptomer. 

Yderligere informationer

Har du brug for coronarelaterede fotos, så har Region Nordjylland lagt billeder ud til frit brug mod kreditering i en billedbank

Opdateret