Regionsrådsmøde 28. april

Regionsrådet holder møde tirsdag 28. april 2020.

På grund af situationen omkring Coronavirus afholdes mødet dels ved fysisk fremmøde i Regionshuset, og dels som virtuelt møde.

Der vil ikke være adgang for tilhørere, dog vil der være adgang for indbudte repræsentanter for pressen som kan følge mødet på video fra et mødelokale i Regionshuset.

www.rn.dk kan du inden mødet læse hele dagsordenen, og efterfølgende vil en lydoptagelse af mødet blive offentliggjort samme sted.

På Regionsrådsmødet skal politikerne orienteres om mulighederne for en gradvis øgning af aktiviteten på de dele af sundhedsområdet, der ikke er beskæftiget med COVID-19 aktiviteter samt en status for situationen i regionens Specialsektor, Regional Udvikling og på Fællesområdet.

Politikerne skal også godkende regnskabet for 2019, som viser, at regionen på sundhedsområdets drift overskrider det budgetterende niveau med ca. 12 mio. kr. På regionens øvrige driftsområder viser regnskabet et positivt resultat.

Derudover skal Regionsrådet godkende udmøntning af midlerne afsat i Finanslov 2020 til styrkelse af psykiatrien og godkende forslag til udmøntning af restbeløb for Klimabudget 2020 og endeligt skal Regionsrådet træffe beslutning om tilladelse til råstofindvinding uden for graveområde i Ejerslev i Morsø Kommune.

 

 

Opdateret