TILBAGE

Vækstforum giver sidste vitaminindsprøjtning til nordjysk erhvervsudvikling og jobskabelse

07. december 2018
En innovationsfabrik, der skal styrke nordjyske produktionsvirksomheder, og et unikt koldkrigsmuseum, der skal trække flere turister til Nordjylland. Det er blandt Vækstforums sidste initiativer til regional erhvervsudvikling. Snart er det slut efter 12 års investeringer og markante resultater i form af 15.000 nye job og 26 mia. kr. i meromsætning i nordjyske virksomheder. Ved årsskiftet nedlægger staten de regionale vækstfora og centraliserer arbejdet med erhvervsfremme.

Kontakt

Kontaktperson

Henning Christensen

Regional udviklingsdirektør

Telefon

97 64 82 65

Mail

hsc@rn.dk
Forfatter

Klaus Munkhøj Nielsen

Specialkonsulent

Telefon

97 64 84 20

Vækstforum Nordjylland styrkede den regionale erhvervsudvikling og vækst via midler fra EU's strukturfonde. Læs mere hos Erhvervsstyrelsen.