TILBAGE

Erhvervsudvikling og EU-midler til debat ved åbent hus på nordjyske virksomheder

17. maj 2018
På Europadagen den 9. maj havde Region Nordjylland, Vækstforum og Erhvervsstyrelsen inviteret til debatmøde i Aalborg om EU’s strukturfonde og hvordan midlerne bedst investeres i vækst og jobskabelse i Nordjylland.

Debatmøde den 9. maj: Hvordan bidrager EU’s strukturfonde bedst til vækst i Nordjylland?

Den 9. maj 2018 inviterede Vækstforum til debatmøde om EU's strukturfonde og om hvordan vi investerer bedst muligt i erhvervsudvikling og vækst i Nordjylland. Værter for debatmødet var virksomhederne LT Automation og Melvin Robotics, som desuden inviterede alle interesserede til åbent hus og fremvisning af fremtidens sundheds- og velfærdsteknologi.

Kontakt

Kontaktperson

Heidi Kistrup Nielsen

AC-fuldmægtig

Tlf.:

30 32 52 24
Forfatter

Klaus Munkhøj Nielsen

Specialkonsulent

Tlf.:

97 64 84 20

Vækstforum Nordjylland styrkede den regionale erhvervsudvikling og vækst via midler fra EU's strukturfonde. Læs mere hos Erhvervsstyrelsen.