TILBAGE

Region vil ansøge ministerium om tilladelse til at afprøve nye lægedækningstilbud

04. april 2017
Et politisk flertal i Region Nordjyllands Forretningsudvalg ønsker at spørge Sundhedsministeriet om lov til at etablere en praksisklinik i Øster Jølby på Mors og en i Hjørring, som en integreret del af Regionshospital Nordjylland.

Formålet er at sikre lægedækning til regionens borgere de steder, hvor det ikke har været muligt at rekruttere alment praktiserende læger, herunder at få mulighed for at afprøve nye måder for samarbejde på tværs af praksis, hospital og kommune.

Kontakt

Kontaktperson

Charlotte Larsen

Kontorchef
Sundhedsplanlægning

Tlf.:

97 64 83 05

Mail:

cl@rn.dk
Forfatter

Ninette Zacho Bradsted

Pressekonsulent
Regionssekretariat

Tlf.:

41 31 47 39

Mail:

nizb@rn.dk