Vækstforum Nordjylland

Vækstforum er et forum for regional erhvervsudvikling hvor erhvervsliv, viden- og uddannelsesinstitutioner, arbejdsmarkedets parter og offentlige myndigheder samarbejder om øget vækst i Nordjylland.

Som en konsekvens af en national reform af erhvervsfremmeområdet nedlægges landets 6 regionale vækstfora per 31. december 2018. Fremadrettet bliver arbejdet med erhvervsudvikling forankret hos staten i Erhvervsstyrelsen.Som en konsekvens af en national reform af erhvervsfremmeområdet nedlægges landets 6 regionale vækstfora per 31. december 2018. Fremadrettet bliver arbejdet med erhvervsudvikling og investering af midler fra bl.a. EU’s Strukturfonde i stedet forankret hos staten i Erhvervsstyrelsen.

Strategiske investeringer

Den regionale vækst- og udviklingsstrategi (REVUS) har fungeret som Regionsrådet og Vækstforums fælles strategi for fremtidens Nordjylland. Strategien lægger den kurs, som man vil følge mod målet om at skabe et stærkt Nordjylland præget af udvikling og vækst. Strategien har stor betydning for områder lige fra uddannelse og kultur til kollekt trafik, miljø og ikke mindst erhvervsudvikling.

Igangsatte initiativer

Siden 2007 har Vækstforum med sine investeringer igangsat og medfinansieret en lang række initiativer, der skaber vækst og balance i Nordjylland. Læs mere om initiativerne og få inspiration og idéer til hvordan du kan bidrage til regionens udvikling.

Vil du være med til at styrke væksten i Nordjylland?

Kontakt os hvis din virksomhed eller organisation har en god idé, som kan styrke det nordjyske erhvervsliv.

Vi kan vejlede omkring investeringer, som kan være med til at realisere initiativet til gavn for Nordjylland.

Sekretariat for Vækstforum
Mail: vaekstforum@rn.dk
Tlf.: 97 64 82 70

Læs seneste nyt fra Vækstforum samt om erhvervsudviklingen i Nordjylland.

Tilmeld dig nyhedsbrevet VækstNyt og modtag seneste nyt på e-mail. 

Læs om analyser, resultater og effektmålinger fra Vækstforum Nordjyllands arbejde med regional erhvervsudvikling og vækst i 2017.

Vækstforum Nordjylland styrker den regionale erhvervsudvikling og vækst via midler fra EU's strukturfonde.

Find Vækstforums logo samt info om design, presse og formidling af initiativer, som har modtaget investering fra Vækstforum.

Hvis du er ansvarlig for et projekt under EU's strukturfonde, kan du desuden finde EU-logoer og tilhørende vejledning.

Debatmøde den 9. maj: Hvordan bidrager EU’s strukturfonde bedst til vækst i Nordjylland?

Den 9. maj 2018 inviterede Vækstforum til debatmøde om EU's strukturfonde og om hvordan vi investerer bedst muligt i erhvervsudvikling og vækst i Nordjylland. Værter for debatmødet var virksomhederne LT Automation og Melvin Robotics, som desuden inviterede alle interesserede til åbent hus og fremvisning af fremtidens sundheds- og velfærdsteknologi.