DRG-konference 2017

DRG i den fremtidige styring

DRG-konferencen er for ledere og medarbejdere, som arbejder med DRG-relaterede emner i kommuner, ministerier, styrelser, hospitaler, regioner og andre virksomheder.

Årets konference rejser spørgsmålet om DRG-systemets rolle i den fremtidige styring af sundhedsvæsenet. DRG-systemet står over for at skulle tage en ny version i brug på et tidspunkt, hvor styringen af sundhedsvæsenet er under forandring. En forandring som foregår med afsæt i diskussioner om styring efter ”værdi” og ”effekt”. 

Samtidigt er sundhedsvæsenet udsat for en stigende efterspørgsel og skal levere stadig mere sundhed for pengene, hvilket ikke gør forhold som omkostningseffektivitet og overholdelse af budgetter mindre relevante. Spørgsmålet er derfor, hvilken rolle DRG-systemet spiller i den fremtidige styring af sundhedsvæsenet.


Praktisk om konferencen

Dato: 4. - 6. oktober 2017

Sted: DGI Huset Nordkraft, Kjellerups Torv, 9000 Aalborg.

Tilmelding: Der er nu åbnet for tilmelding til årets konference her. Det er ved tilmeldingen muligt at vælge, hvorvidt der ønskes deltagelse i undervisningsdagen om onsdagen.

Sidste frist for tilmelding: Torsdag den 7. september 2017.

Hotel og overnatning:
 

Booking af hotel foregår direkte med hotellet. Vi har forhåndsreserveret værelser på en række hoteller centralt beliggende i forhold til DGI Huset Nordkraft. Der er lavet aftale om en særlig konferencepris ved bestilling inden d. 1. september 2017 - oplys den anførte bookingkode ved bestilling.

For hotelinformation se her

Pris:
Pris for deltagelse i undervisningsdagen onsdag er 1.000 kr. inkl. moms.
Pris for deltagelse i konferencen torsdag og fredag er 3.500 kr. inkl. moms.
Begge priser er ekskl. overnatning.

Parkering og transport: DGI Huset Nordkraft har en samlet oversigt over parkering- og lokale transportmuligheder