Når du har haft en vagt, skal du via appen godkende dine timer - alternativt via din web vikarprofil.
Timesedler
Hvis du er booket til en vagt som ikke er registeret igennem Vikarservice, skal du fortsat udfylde en timeseddel, som skal afleveres på det afsnit, du har arbejdet.
Hvis du har vagter på 3 forskellige afsnit på én uge, skal du udfylde 3 forskellige timesedler. Har du flere vagter på det samme afsnit på én uge, kan du bruge den samme timeseddel. Du kan tage en kopi af timesedlen til dig selv, inden du afleverer den. Spørg personalet, hvor du kan lægge timesedlen. Den afsnitsledende sygeplejerske indberetter din løn.
Det er vigtigt at du udfylder timesedlen med:
- Afsnit
- Navn
- CPR-nummer
- Stilling
- Dato og tidspunkt for vagten
- Sæt kryds ved "isolation", hvis du har siddet fast vagt ved en patient i isolation (kun for SPV)
Som SPV vagt skal du huske at skrive, hvilken by du opholder dig i forud for vagten af hensyn til evt. transportløn. Se felt øverst til højre på timesedlen. Du skal kun angive arbejdstimer på timeseddel. Når du har angivet by forud for vagten, beregnes din evt. transportløn automatisk på baggrund af rejseplanen.dk. Transportrefusionen udbetales ved, at du sender dine billetter, enten som vedhæftede filer eller et klart billede af billetterne, til s.leerberg@rn.dk. Dette gælder både for vagter i somatikken og psykiatrien. Så udbetales refusionen, når afdelingen har registreret vagten.
Overarbejde
Overarbejde er arbejdstid som går ud over aftalt tid. Det vil sige, hvis du er booket, til en vagt kl. 7 til 15 og først går hjem kl. 19, så har du overarbejde kl. 15-19. Er du til gengæld booket til vagten kl. 7 til 19, så er det hele til normalsats.
SPV får automatisk overarbejde for alt arbejde over 8 timer jævnfør overenskomsten og skal derfor skrive det hele i samme linje på timesedlen. Der er altså ikke behov for at sætte kryds ved overarbejde for SPV.