Ernæringassistent til diætafdeling, Måltider og Ernæring, Aalborg Universitetshospital
Ønsker du at arbejde med tilberedning af diæter og medvirke til at gøre en forskel for patienter med særlige ernæringsmæssige behov? Er du en vedholden teamplayer der er klar til nye udfordringer og finder du det spændende, at være i en afdeling der er i forandring, så er det måske dig vi står og mangler i vores diætafdeling. Om jobbetMåltider og Ernæring er en del af serviceområdet ved Aalborg Universitetshospital og vi producerer og leverer måltider og ernæring til sygehusene og kantinerne i Farsø, Hobro, Aalborg Nord og Syd samt Psykiatrien i Aalborg. Måltider og Ernæring er fremtrædende inden for optimal kostforplejning og måltidsoplevelser for både patienter, medarbejdere og gæster. En af vores målsætninger er at sikre optimal ernæring til patienter og et sundt og indbydende tilbud til medarbejdere. Derfor er vores service en vigtig del af fundamentet for Aalborg Universitetshospital. Produktionsformen er en kombination af cook-chill og cook-serve. Vi har kombination af decentral og central opvask, og en del af maden færdigtilberedes i Patientkøkkenet.
I øjeblikket er vi i gang med en forandring mod et nyt koncept for Mad og Måltider samt planlægning af udflytning til Nyt Aalborg Universitetshospital, hvilket også indbefatter diætområdet.
Arbejdstiden ligger i tidsrummet: kl. 5.36-19.24 men overvejende i tidsrummet kl. 6.06-13.30. Der er planlagt weekendarbejde hver 3. weekend.
Vores forventninger til dig er:
- at du er uddannet ernæringsassistent eller lignende
- at du har erfaring med tilberedning af diæter
- at du er udadvendt og god til at samarbejde
- at du har fysikken til manuelt arbejde
- at du er pålidelig og mødestabil
- at du er løsningsorienteret
- at du har et positivt mindset
- at du kan tale og forstå dansk
Vi tilbyder et job: I vores diætafdeling hvor vi tilbereder specialkost til patienter med særlige ernæringsmæssige behov. Vores fokus er at yde netop den service der skal, til for at sikre det rette måltid til den rette patient på det rette tidspunkt. Vores diæter tager afsæt i Anbefalinger for den danske institutionskost samt den nationale kosthåndbog samt diæter relateret til visse behandlingsformer, samt individuelle tilpassede diæter. Yderligere leverer diæten ordineret ønskekost til særlige grupper af patienter og samarbejder tæt med Kulinarium, der er en udvikling og forskningsafdeling under Måltid og ernæring.
Diætafdelingen består i dag af 6 ernæringsassistenter hvoraf en har en koordinerende rolle.
AnsøgningsfristDen 21. august 2022. Ansettælsessamtalerne afholdes den 29 og 30. august 2022.
Løn- og ansættelsesvilkårLøn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst
Stilling er på fuldtid med arbejdssted i Aalborg
Tiltrædelse den 1. oktober 2022 eller efter aftale.
Ansøgning og kontaktHar du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Måltider og Ernæring, Aalborg Universitetshospital, Hobrovej 19-22, 9000 Aalborg ved
Produktionsleder: Louise Bøjer Aagaard på tlf. 21703598
Om Region NordjyllandRegion Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på
www.rn.dk.
Søg job