Ønsker du at udvikle dejlige hverdagsmåltider, der gør en forskel for både patienter, medarbejdere og gæster? Kan du udvikle måltider i en stor organisation, hvor der er høje krav til dokumentation og kvalitetssikring? Er du en vedholden teamplayer der er klar til at træde ind i en central rolle, så er det måske dig vi står og mangler i vores team.Om jobbetKøkkenfunktionen er en del af serviceområdet ved Aalborg Universitetshospital og er fremtrædende inden for optimal kostforplejning og måltidsoplevelser for både patienter, medarbejdere og gæster. Hospitalets målsætning er at sikre optimal ernæring, som en vigtig del af det samlede behandlingsforløb.
I øjeblikket er vi i gang med en forandring mod et nyt koncept for mad og måltider samt planlægning af udflytning til Nyt Aalborg Universitetshospital. I denne sammenhæng har vi brug for en dygtig og robust udviklingskok til at indgå i vores udviklings- og forskningsteam under Køkkenfunktionen, der kan medvirke til nytænkning af nuværende mad og måltidskoncepter til patienter, personale og gæster.
Som udviklingskok får du en central rolle i udviklingen af nye måltider og kvalitetssikring af vores kantiner. Udviklingen vil ske i samarbejde med vores forskningsenhed Kulinarum, vores planlæggere og køkkenets produktionsledere.
Du kan se frem til at træde ind i en alsidig hverdag hvor du bla:
- Udvikler opskrifter
- Tester opskrifter
- Udvikler måltidskoncepter
- Implementerer nye måltider i produktionen og kantinerne
- Sikrer kvalitet og standard i kantiner
Om digDu har en baggrund som kok eller væsentlig erfaring med kantine og produktion af større volumen. Du har erfaring med udvikling af opskrifter, udarbejdelse af dokumenter og en naturlig tilgang til IT. Du har et godt fødevarekendskab og et højt serviceniveau.
Du er udviklingsorienteret, struktureret og brænder for det gode måltid. Du er handlekraftig og udadvendt af natur og værdsætter det gode samarbejde med kollegaer.
Vi tilbyderEt serviceområde i udvikling, hvor du får indflydelse på fremtiden og rig mulighed for at udforske, udfordre og udvikle nye processer i et fællesskab, hvor vi udvikler og arbejder målrettet mod den bedste behandling for vores patienter og sund og nærende kost til hospitalets medarbejdere og gæster. Du bliver en del af et team, hvor vi tager os godt af hinanden, og hvor der er plads til forskelligheder. Vi har højt fokus på både faglig og personlig udvikling.
Vil du vide mereHar du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte (alle hverdage mellem 8 og 14):
Marie Nerup Mortensen på tlf: 21628102
Køkkenfunktionen, Serviceområdet- Måltider og ernæring, Aalborg Universitetshospital, Hobrovej 19-22, 9000 Aalborg
Det praktiskeLøn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst
Stilling er på fuldtid med arbejdssted i Aalborg
Arbejdstiden er alle hverdage i tidsrummet 6.36-14.00. Der må påregnes enkelte vagter på andre tidspunkter.
Ansættelsessamtaler forventes at afholdes i uge 10.
Om Region NordjyllandRegion Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på
www.rn.dk.
Søg job