Brænder du for planlægning og har du væsentlige kompetencer indenfor It og logistikplanlægning? Er du en teamplayer med lyst og energi til at drifte og videreudvikle vores planlægning af mad og måltider til hospitalets patienter, medarbejder og gæster? Er du klar til at træde ind i en central og krævende rolle og fungerer du godt i en hverdag med mange forandringer, så er det måske dig vi står og mangler i vores team. Om jobbetKøkkenfunktionen er en del af serviceområdet ved Aalborg Universitetshospital og er fremtrædende inden for optimal kostforplejning og måltidsoplevelser for både patienter, medarbejdere og gæster. Hospitalets målsætning er at sikre optimal ernæring, som en vigtig del af det samlede behandlingsforløb.
I øjeblikket er vi i gang med en forandring mod et nyt koncept for mad og måltider samt planlægning af udflytning til Nyt Aalborg Universitetshospital. I denne sammenhæng har vi brug for en dygtig og robust planlægger til at indgå i vores plan- og driftsteam, der kan medvirke til at sikre nuværende opgaver samtidig med implementering af nye systemer.
Som planlægger får du en central rolle i teamet, der foruden planlægning også varetager indkøb og ordrehåndtering. Du vil indgå i et tæt samarbejde med en kostfagligplanlægger samt med køkkenets produktionsledere og øvrige teams.
Du kan se frem til at træde ind i en alsidig hverdag, hvor du blandt andet:
- Opretter og ajourfører elektroniske opskrifter
- Medvirker i udvikling og implementering af nyt måltidskoncept
- Medvirker i udvikling og implementering af nyt diætkoncept
- Deltager aktivt i problemløsning og står klar til at indgå i forskellige projekter og ad hoc-opgaver
- Afløser på ordrehåndtering
På sigt:
- Medvirker til implementering af nyt It-styresystem
- Medvirker til oprettelse og vedligeholdelse af elektronisk bestillingssite
- Varetager logistik og transportplanlægning
Om digDu har en baggrund som kan være procesteknolog eller lignende. Og med væsentlige kompetencer inden for It, logistik og produktionsplanlægning. Måske har du allerede solid erfaring fra en lignende stilling? Det kan også være, du er nyuddannet og klar til at vise, hvad du kan.
Uanset hvad din baggrund er, så er du struktureret og brænder for planlægning af mad og måltider og er klar til at dykke ned i detaljen, og du mestrer et godt overblik.
Du er handlekraftig og udadvendt af natur. Med dine gode kommunikationsevner formår du at formidle dine budskaber tydeligt.
Vi tilbyderEt serviceområde i udvikling, hvor du får indflydelse på fremtiden og rig mulighed for at udforske, udfordre og udvikle nye processer, i et fællesskab, hvor vi udvikler og arbejder målrettet mod den bedste behandling for vores patienter. Du bliver en del af et team, hvor vi tager os godt af hinanden, og hvor der er plads til forskelligheder. Vi har højt fokus på både faglig og personlig udvikling.
Vil du vide mereHar du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte (alle hverdage mellem 8 og 14):
Marie Nerup Mortensen på tlf.: 21628102
Køkkenfunktionen, Serviceområdet- Måltider og ernæring, Aalborg Universitetshospital, Hobrovej 19-22, 9000 Aalborg
Det praktiskeLøn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst
Stilling er på fuldtid med arbejdssted i Aalborg
Arbejdstiden er alle hverdage i tidsrummet 6.06-13.30. Der må påregnes enkelte vagter på andre tidspunkter.
Tiltrædelse 1/4-2021 eller efter aftale
Om Region NordjyllandRegion Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på
www.rn.dk.
Søg job